Hirdetés

Magic Mike - Az első előzetes (Update)

|

Steven Soderbergh A bűn hálójában című film elkészítését követően ismét együtt dolgozhat Channing Tatummal, aki korábbi életéhez hasonlóan férfi sztriptíztáncost alakít majd.

Hirdetés

A Magic Mike leginkább a Channing Tatum által játszott karakterre, Mike-ra összpontosít, aki férfi sztriptíztáncosként tevékenykedik, és szeretné mentorálni a fiatal és még tapasztalatlan, Alex Pettyfer alakította "A kölyök" névre hallgató fiút. A film nagyrészt Channing Tatum személyes tapasztalatán alapul, aki fiatal korában hasonló módon kereste a kenyerét, ezért rendkívül ért ehhez a világhoz. A Steven Soderbergh rendezte vígjátékot a 2008-as A sereg nem enged producere, Reid Carolin írja, míg a többi infót és a trailert a tovább mögött találhatjátok.

Update: Magyar szinkronos előzetessel kiegészítve!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.