Hirdetés

Magic Mike - Korhatáros előzetes

|

Megkapta felnőtteknek szánt előzetesét a női olvasókat és nézőket megcélzó Magic Mike című vígjáték is, melyet Steven Soderbergh tolmácsolásában ülhetünk végig.

Hirdetés

A film Channing Tatum ötletén alapul, aki maga is sztiptíztáncosként kereste kenyerét korábban. Tatum mellett a hölgyek megpillanthatják még Matthew McConaughey, Adam Rodriguez és Joe Manganiello kidolgozott felsőtestét is, nem lennék meglepődve, ha a film bevétele a gyengébbik nem pénztárcájából jönne össze. A címszerepet maga Channing Tatum játssza el. Magic Mike egy jól kereső sztriptíztáncos, aki maga mellé vesz egy fiatal fiút, "A Kölyköt" (Alex Pettyfer), hogy mentorálja és elindítsa ezen a partikkal teli és erotikával fűtött pályán.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.