Hirdetés

Magyar feliratos előzetest kapott A Manderley-ház asszonya remake-je

|

Alfred Hitchcock 1940-es krimijéből Ben Wheatley készített új filmet.

Hirdetés

Klasszikusból remake-et készíteni hatalmas nagy rizikót von maga után. Az esetek döntő többségében nem is sikerül a bravúr, hogy nem pusztán egy jó filmet lássunk, de egy tisztes remake-et is egyben. Főleg ha Alfred Hitchcock mozijairól beszélünk: A 39 lépcsőfok, Londoni randevú, A gyanú árnyékában, Hátsó ablak vagy éppen a már botrányosan rossz Psycho. Mind-mind ékes példája a csapnivaló újrázásoknak. (Eddig mindössze akkor beszélhettünk jó Hitchcock remake-ről, ha azt maga Hitchcock csinálta - Az ember, aki túl sokat tudott.) Talán ezen a megítélésen szeretne változtatni A Manderley-ház asszonya, amihez kaptunk egy előzetest is.

Hirdetés

A Manderley-ház asszonya egy misztikus krimibe oltott romantikus történet (mint kvázi a teljes Hitchcock életmű): Maxim de Winter, az előkelő családból származó angol földbirtokos összeismerkedik egy elsőre kissé esetlen lánnyal, és azonnal szerelembe is esik. Elveszi feleségül, és hazaviszi a családi birtokukra, viszont a hatalmas kastélyban egy szörnyű titokra bukkan. Maxim előző felesége tragikus körülmények között halt meg - és nem pusztán az lehetséges, hogy szelleme kísérti a házat, de az is, hogy Maximnak köze van a gyilkossághoz is.

A Manderley-ház asszonya (angolul Rebecca) volt Alfred Hitchcock első Hollywoodban leforgatott filmje, amiben olyan színészek brillíroztak, mint Laurence Olivier, Joan Fontaine avagy Judith Anderson. Őket a remake-ben Armie Hammer, Lily James és Kristin Scott Thomas fogja "felváltani", a rendezői székbe pedig az Össztűz (Free Fire) film direktora, Ben Wheatley foglalt helyet. A Manderley-ház asszonya október 21-én fog felkerülni Netflixre. Ti mit szóltok, lehet ebben a filmben potenciál, vagy sajnos be fog állni a fenti sorba?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.