Hirdetés

Magyarul is varázslatos Hayao Miyazaki új filmjének előzetese

|

A rendezőlegenda sokadik visszavonulása után újabb filmet készített.

Hirdetés

Amikor a japán rendező megkapta az Oscar életműkitüntetését, John Lasseter, a Pixar akkori vezetője azt mondta róla, hogy két ember van, aki teljesen megváltoztatta az animációs filmről való gondolkodást: Walt Disney és Hayao Miyazaki. 

Ezért is nagyon fontos minden alkotás, amit a japán zseni elkészít, no meg persze azért, mert időről időre bejelenti a visszavonulását, hogy aztán a rajongók legnagyobb örömére újra visszatérjen. Legújabb alkotása, A fiú és a szürke gém címmel érkezik a magyar mozikba, és már a szinkronizált előzetesét is láthatjuk. 

Hirdetés

A trailer alapján pedig szinte biztos, hogy egy hamisíthatatlan Miyazaki-élményben lesz részünk. A rendező ismét a gyermekkorba kalauzol minket, ahol történik egy határátlépés, a főszereplő kisfiú, Mahito egy élet és halál közötti különleges világban találja magát. 

A film a Rolling Stone kritikusa szerint "A fantasztikus és a hétköznapi, a közérthető és az egyedi, a gyermeki játék és a komplexitás közötti határok elmosódnak a rendező munkáiban, ez alól pedig A fiú és a szürke gém sem kivétel. " A trailer pedig remekül erősít rá erre a kettősségre. 

A fiú és a szürke gém jövő januárban érkezik a hazai mozikba, de néhány premier előtti vetítésén már decemberben el lehet csípni. Ti kíváncsiak vagytok rá?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.