Hirdetés

Major Grom: Plague Doctor trailer - orosz szuperhős tesz rendet

|

A legnépszerűbb orosz képregénysorozat adaptációjáról van szó.

Hirdetés

A Major Grom: Plague Doctor eredetileg egy nagy sikerű orosz képregénysorozat (konkrétan a legsikeresebb és legkedveltebb sorozatról van szó), melynek filmváltozatát még öt éve, az orosz Comic-Conon jelentették be az illetékesek. Ezt követően 2017-ben elkészült egy rövidfilm-változat, mintegy jelezve, hogy az alkotók nem ülnek a babérjaikon, ám a nagyjátékfilmre még további három évet kellett várniuk a rajongóknak. Most pedig már itt is van az első előzetes, mely meglepően látványos, borús hangvételű és akciódús filmet ígér. 

Hirdetés

A Bubble Comics égisze alatt készült film egy olyan Oroszországban játszódik, amelyet a korrupció teljesen felemésztett és amelyben egy kemény öklű, szabályokat felrúgó rendőrtisztnek, Igor Gromnak kell szembenéznie egy maszkos igazságosztóval. Ez a maszkos igazságosztó pedig keményen bünteti azokat a nagyembereket, akik csak azért úszták meg a büntetésüket, mert sok volt a pénzük vagy mert jól tudtak helyezkedni. A város égni kezd, az áldozatok száma gyarapszik, hősünk pedig - amiként az előzetesből is kiderül - egyre kétségbeesettebb harcot vív az álarcossal. 

A Tikhon Zhiznevskiy Lyubov Aksenova és főszereplésével, Oleg Trofim rendezésében készült film jelenleg utómunkálati fázisban van és bár nincsen kitűzve konkrét dátum, vélhetően 2021-ben kerül majd a mozivásznakra. Azt meg kell hagyni egyébként, hogy a Major Groom egészen látványosnak, mozgalmasnak és igényesnek tűnik már ennyiből is és valamelyest emlékeztet a szintén maszkos igazságosztót középpontba állító V, mint vérbosszú című sokak által kedvelt filmre. Kíváncsiak leszünk arra, hogy vajon mennyire fog a nemzetközi színtér ráharapni a film forgalmazási jogaira - nem lepődnénk meg, ha ez a cucc nem csak Oroszországban keltené fel az emberek érdeklődését. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.