Hirdetés

Mama - Traileren Guillermo del Toro új horrorja

|

Befutott a Guillermo del Toro produceri felügyelete alatt készített horror, a Mama legelső posztere és előzetese, amely értelemszerűen 18 éven aluliaknak véletlenül sem ajánlott.

Hirdetés

Ha már a Pokolfajzat, a Mimic és A faun labirintusa című alkotások készítője, Guillermo del Toro bizalmat szavazott a Mama névre hallgató horrornak, akkor abban már lehet valami, ami megfogja az embert. A sztori szerint két kislány eltűnt az erdőben, méghozzá pontosan abban, ahol a szüleiket is megölték. Mikor öt nap ,múltán előkerülnek, az árva gyerkőcöket befogadja egy jóravaló házaspár. Csupán egyikőjük se számolt azzal, hogy a kifejezetten agresszív, dühtől tajtékzó mama szelleme is előkerült a lányokkal... A filmet a Universal égisze alatt Andres Mushietti (Egy éjszaka Sabrinával) rendezte, a főbb szerepekben Nikolaj Coster-Waldau (Trónok harca, Fejvadászok, Mennyei királyság) és Jessica Chastain (Fékezhetetlen, Az élet fája, A segítség). Várható megjelenés 2013. január 18-án, a hazai dátum még nem ismeretes.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.