Hirdetés

Man of Steel - Állejtős Comic-Con előzetes

|

A korábban hivatalosan is kiadott két teaser semmi volt ahhoz képest, amit a stúdió a San Diego-i rendezvényen vetített le legutóbb a Comic-Conon. Ez került most ki kamerásan, de nézhetően.

Hirdetés

Remélhetőleg hamarosan HD minőségben is viszont látjuk majd azokat a jeleneteket, amit megcsodálhatunk most kamerásan, de nézhető színvonalon. A szívbemarkoló, de kissé semmitmondó teaser trailerek után ez valóságos gigászi beharangozója az acélembernek, hiszen ez lesz a Man of Steel magyar címe: Az acélember. A tovább mögött található előzetest látva kezdek rájönni arra, hogy a stúdió miért akarta, hogy Nolan bábáskodjon Zack Snyder és Superman felett: nagyon úgy tűnik, hogy kapunk egy Batman: Kezdődikkel egyenértékű eredetsztorit az acélemberről, méghozzá Snyder látványvilágával. De messze van még 2013. június 14!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.