Hirdetés

Marauders trailer - Bruce Willis marad a DVD-knél

|

Bruce Willis újabb lemezekre szánt akciófilmre írt alá, amelyben szerepel rajta kívül Dave Bautista is. Vajon mikor láthatjuk ismét a mozikban?

Hirdetés

Steve C. Miller tavaly már egyszer csalódást okozott nekünk, mikor az Extraction akció-thrillerben Kellan Lutzot tette meg Bruce Willis megmentőjévé (egyetlen párhuzamos univerzumot sem tudunk elképzelni, ahol ez ne lenne nevetséges koncepció), de talán idén a Marauders-szel szépít. 

Hirdetés

Az új akciófilm történetében egy bankrablás után minden bizonyíték arra utal, hogy a tulajdonos (Bruce Willis) és befolyásos kliensei a felelősek az esetért, azonban néhány FBI-ügynök (Christopher Meloni, Dave Bautista és Adrien Grenier) egyre mélyebbre ás az ügyben és egy hatalmas összeesküvésre bukkannak. A Marauders július elsején jelenik meg külföldön a mozikban, mi valószínűleg csak DVD-n láthatjuk majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.