Hirdetés

Mark Hamill most egy akció-vígjátékban bizonyítja, hogy van humora

|

A The Machine-ben a stand-up komikus, Bert Kreischer apját alakítja.

Hirdetés

Bert Kreischer ameirkai stand-up komikus, podcaster, műsorvezető és színész, akinek egyik legismertebb előadása, a 2016-os The Machine azt meséli el, hogy egy oroszországi egyetemi kirándulás során véletlenül - nem enyhén ittas állapotban - segített a helyi maffiának kirabolni egy vonatot. Ez a sztori ihlette az azonos című filmet, amelynek forgatókönyvét Kevin Biegel (Született szinglik, Dokik) és Scotty Landes (Mami, A munka hősei) írták, a rendezést pedig Peter Atencio (Jean-Claude Van Johnson, Key and Peele) vállalta magára. 

A filmben Kreischer saját maga kitalált változatát játssza, de sikerült megnyerni egy nála sokkal ismertebb arcot is a projekthez Mark Hamill (Luke Skywalker, Joker) személyében. 

Hirdetés

A történet a vonatrablós sztori után 23 évvel játszódik, amikor Bert családi válsággal és elhidegült apja érkezésével néz szembe, de ha ez még nem lenne elég, a múltja is visszaüt: felbukkan egy gyilkos maffiózó, hogy elrabolja Bertet Oroszországba, hogy vezekeljen a bűneiért. A férfinak az apjával együtt kell végigjárnia fiatalabb énje (Jimmy Tatro) útját egy szocipata bűnözőcsalád háborúja közepette, miközben megpróbálnak közös nevezőre jutni. Van itt akció, humor, aputest és Mark Hamill csodás orgánuma is, kell ennél több a szórakozáshoz?

A The Machine-t várhatóan május 25-én fogják bemutatni a hazai mozik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.