Hirdetés

Mark Hamill felkutatja a legritkább filmes ereklyéket

|

Mindannyiunkban ott van a gyűjtő, de míg egyesek megmaradnak a kisebb dolgoknál, addig mások komplett szentélyt létesítenek az ereklyéiknek, legfőképpen a geek ritkaságoknak. Mark Hamill új sorozatában felkutatja és megmutatja a legnagyobb gyűjteményeket!

Hirdetés

Luke Skywalker, a Trükkmester és az animációs Joker egyben: Mark Hamill a legnagyobbak egyike, ez nem vitás. Nincs olyan film-, sorozat- vagy képregényrajongó, aki ne engedné be őt az otthonába hatalmas mosoly kíséretében és mutatná meg neki azonnal minden féltve őrzött kincsét - akár azokat is, amiket soha, senki más nem láthatott közelről. 

Hirdetés

A színész vadonatúj szériája, a Mark Hamill's Pop Culture Quest pontosan erre a feltételezésre épít. Mark Hamill vezetésével ugyanis megismerhetjük a világ legnagyobb, legértékesebb vagy éppen legérdekesebb pop-kulturális gyűjteményeit olyan ritkaságokkal az élen, mint az 1992-es Batmobile. 

A Mark Hamill's Pop Culture Quest premierje november 15-én esedékes a Comic-Con HQ előfizetéses szolgálatás keretében, amibe bárki belekóstolhat ingyenesen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.