Hirdetés

Martin Lawrence sorozatgyilkosra vadászik a Mindcage trailerében

|

Indul a macska-egér játék.

Hirdetés

Bevallom őszintén, nem voltam felkészülve arra, hogy Martin Lawrence-t mostanában újabb filmben lássam, arra pláne nem, hogy egy sorozatgyilkosos thriller előzetesében tűnik fel a Bad Boys negyedik része óta. Ez most mégis megtörtént, a Mindcage első trailere ugyanis befutott, melyben Melissa Roxburgh-gal együtt egy kegyetlen sorozatgyilkost próbálnak elkapni. 

A kedvcsinálót elnézve egyébként úgy éreztem, mintha kicsit visszatértünk volna a kilencvenes évekbe, amikor egymást érték a sorozatgyilkosos filmek (most már inkább doksikban találkozhatunk velük többek között a Netflix kínálatában), úgyhogy aki picit is hajlamos a nosztalgiára, az jó ízzel nézi majd a trailert. 

Hirdetés

A sztori röviden: két detektív, Jake Doyle és Mary Kelly egy Artist (azaz: Művész) néven elhíresült sorozatgyilkos után nyomoz, nyomozásuk során azonban segítséget kell kérniük egy másik, jelenleg életfogytiglant töltő gyilkostól. Ez azonban egy nem várt macska-egér harcot indít el, amely során a börtönviselt férfi egyre inkább bekúszik a két detektív (de leginkább Mary Kelly) bőre alá. A pszichológiai játszma tehát megkezdődik, a holttestből egyre több lesz, az idő és a türelem pedig egyre csak fogy. 

Ha jól keverik a lapokat, akkor egy izgalmas thrillert kapunk majd, ha pedig a rendező még ügyesebb, akkor kihasználja a hosszú hajú John Malkovichot és hagyja majd, hadd bontakozzon ki a kamera előtt és csinálja a dolgát. A filmet Mauro Borrelli (A látogatók; Apple) rendezte és Reggie Keyohara III írta (A látogatók, WarHunt), a filmben pedig Martin Lawrence (Bad Boys I-III), Melissa Roxburgh (Manifest, Star Trek: Mindenen túl), Robert Knepper (A szökés) és John Malkovich (Con Air, John Malkovich-menet) teszik tiszteletüket.

A Mindcage-et leghamarabb december 16-án láthatja a nagyérdemű néhány mozivásznon (limitált megjelenést kap), vagy épp VOD-on. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.