Hirdetés

A Nagy Marvel Kibeszélő - dumáltunk a Marvel múltjáról, jelenéről és jövőjéről

|

A Marvel Magyarországgal és a Roboraptor szerkesztőjével, Zsótér Indi Dániellel közösen tartottunk egy Marvel Kibeszélőt. Nagyvonalakban végigvettük az eddigi fázisok filmjeit és beszéltünk a Végjátékról, valamint az MFU jövőjéről is.

Hirdetés

Április 19-én a Jelen Bisztróban gyűltünk össze, hogy - egy váratlan filmforgatás miatti hosszú csúszás után - a legkitartóbb Marvel rajongókkal együtt jól átbeszéljük a stúdió Filmes Univerzumának eddigi fázisait, kitérjünk a minden tekintetben mérföldkőnek számító Bosszúállók: Végjátékra és szót ejtsünk a franchise jövőjéről is. 

Hirdetés

Ezen az egyszeri és megismételhetetlen eseményen megvitattuk a Marvel Moziverzum összes eddigi fázisát dióhéjban, csevegtünk az elvárásainkról és vágyainkról a Bosszúállók: Végjáték kapcsán, valamint természetesen beszélgetünk kicsit a jövő projektjeiről is. A rendezvény moderátora a Marvel Magyarország szerkesztője, Goretity Dániel volt, aki a Puliwood szerkesztőjével, Török Tamással és a Roboraptor, valamint a 24.hu újságírójával, Zsótér Indi Dániellel diskurált az említett témákról - emellett pedig nyilvánvalóan válaszoltak a kérdéseitekre is. Fontos! Mivel a videó még a Végjáték sajtóvetítése előtt készült, ezért nem tartalmaz spoilereket a film cselekményére nézve, egyszerű találgatásokat hallhattok benne. Íme a videó: 

Ha szeretnétek még hasonló videókat látni, iratkozzatok fel a YouTube csatornánkra. Köszönjük!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.