Hirdetés

Ők a Marvel Univerzum legfurcsább karakterei

|

Egy vámpír tehén, egy földönkívüli kacsa és egy villámokat szóra béka is szerepel azon a szokatlan listán, amit a Marvel Univerzum legfurcsább karaktereiből állítottunk össze.

Hirdetés

Senkinek sem kell bemutatni az olyan képregényes ikonokat, mint Pókember, Amerika Kapitány, Vasember vagy éppen az X-Menek. Az ilyen széles körben ismert szuperhősök viszont csupán töredékét teszik ki azon karaktereknek, akik valaha nyomtatásba kerültek. Mindig kell egy új hős, vagy éppen új gonosztevő, aki felforgatja az állóvizet és a képregényírók feladata az, hogy előálljanak ezekkel a figurákkal. Nem feltétlenül ugrik ki állandóan valami mestermű a zsákból, így a Marvel képregények története során megannyi olyan különc született, aki még a képregények mércéjével is eléggé fura.

Hirdetés

A lent található videóban ezekről a kirívó teremtésekről találhattok egy ismertetőt, de hogy egy kicsit szemléltessem azt, hogy mire számíthattok, íme az egyik figura leírása: Swarm talán a valaha létezett legröhejesebb és legbénább gazfickó. A II. világháború következményei elől menekülő náci tudós méhészettel kezdett el foglalkozni, mikor letelepedett Dél-Amerikában. Itt éri súlyos támadás szeretett rovarjaitól, amikor belebotlik egy mutáns méhekből álló kasba. A méhraj teljesen ráveti magát a fickóra, aki belehal a több ezer csípésbe, ám éppen ezzel veszi kezdetét szupergonosz pályafutása.

Halálának pillanatában tudata egyesül a gyilkos méhrajjal, amit innentől fogva ő irányít. Ebben az új helyzetében elkezdi szövögetni egy olyan utópiáról megálmodott terveit, amelyben a rovarok veszik át a bolygó irányítását. Ábrándjainak Pókember állja az útját, aki nemes egyszerűséggel rovarirtószerrel felfegyverkezve száll szembe Swarmmal, aki csúfos vereséget szenved.

A videóban további 9 furcsa figura vár titeket, úgyhogy ha kíváncsiak vagytok rájuk, akkor ne habozzatok megnyomni a lejátszást!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.