Hirdetés

Marvel vs. DC - Brutálisan menő rajongói film készült

|

Hirdetés

Annak az esélye, hogy a Marvel és a DC karakterei egymásnak feszüljenek a nagy vásznon, bármennyire is ütős lenne, sajnos nagyon csekélyke. De semmi vész, hiszen a képregény rajongók már számtalanszor bizonyították végtelen elkötelezettségüket a rajongásuk tárgyai iránt, így újra és újra elképesztő alkotásokkal képesek elkápráztatni bennünket. Most Saruhan Saral állt elő egy animációs rövid filmmel, amelyben a Marvel és a DC univerzumok legikonikusabb figurái esnek egymásnak. A közel 10 perces alkotás elkészítése 3 hónapjába telt a fiatalembernek és most már csak arra vár, hogy a közönség is kiélvezze a munkája gyümölcsét. https://www.youtube.com/watch?v=rzGdv4cg4Us

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.