Hirdetés

Mary Elizabeth Winstead csúcsformában - All About Nina trailer

|

A színésznő rajongói most felkaphatják a fejüket!

Hirdetés

Mary Elizabeth Winstead napjaink egyik legtüneményesebb színésznője, akit sokan ismerhetnek Ramonaként a Scott Pilgrim a világ ellen című filmből, de ismerős lehet a Halálbiztosból is, illetve olyan sorozatokból, mint a Fargo, vagy épp a Braindead. Winstead-et tehetsége ellenére azonban valamelyest kevéssé alkalmazzák és még kevéssé adnak neki teljesértékű főszerepet ami azonban még megváltozhat, amennyiben az All About Nina eljut annyi emberhez, amennyihez kell.

Hirdetés

Az All About Nina egy klasszikus star vehicle-nek tűnik, ami nagyban támaszkodik főszereplőjének nézővonzó karizmájára és rátermettségére. A főszerepet alakító Winstead egy humorista bőrébe bújik (ő a címszereplő, Nina), akinek hétköznapjaiba enged bepillantást a film. Nina egy szabadszájú, iszákos lány, aki előszeretettel megy bele egyéjszakás kalandokba és aki egyszercsak belebotlik egy olyan emberbe, akivel egyre komolyabbá válik a dolog (őt játssza Common). A lánynak eztán szembesülnie kell saját katasztrofális életvitelével és arra kényszerül, hogy átértékeljen mindent. 

A filmet egyébként már keblére ölelték a kritikusok, sokan Winstead legjobb alakítását látják játékában és ha bízhatunk az előrejelzésekben, akkor egy szókimondó, nyers, valamelyest keserédes filmet köszönthetünk majd. Az All About Ninát Eva Vives írta és rendezi - ez lesz az ő nagyjátékfilmes debütálása. Eddig úgy néz ki, egészen fényesre sikeredett, úgyhogy nagyon reméljük, hogy egy hazai forgalmazónak megesik a filmen a szíve és behozzák a honi filmszínházakba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.