Hirdetés

Mary Shelley trailer - ismerd meg Frankenstein alkotóját

|

Mary Wollstonecraft Godwin, avagy Mary Shelley örökké úgy marad meg az emlékezetekben, mint Frankenstein kitalálója, pedig ő sokkal több volt ennél. Erre próbál rávilágítani a róla szóló film is.

Hirdetés

Örökké úgy fogunk emlékezni Mary Shelley-re, mint az írónőre, aki megajándékozta a világot a horrorrajongók egyik kedvenc lényével, Frankensteinnel, de a hölgy élete és a legendás karakter megalkotása legalább olyan izgalmas volt, mint maga a fikció. 

Hirdetés

Időben a 18. századi Londonban járunk, amikor egy híres filozófus (Stephen Dillane) által nevelt tinédzser álmodozó, Mary Wollstonecraft Godwin (Elle Fanning) elhatározza, hogy nyomot hagy a világban, miután találkozik egy lelkes és briliáns költővel, Percy Shelley-vel (Douglas Booth). Így kezdődik meg kettejük torz és bohém szerelmi kapcsolata, amelyet a szenvedély és a személyes tragédia táplál. Mindez átformálja Mary személyiségét és ösztönzi a gótikus mestermunkájának megírását. Íme a film első trailere:

A Mary Shelley május 25-én jelenik meg külföldön Haifaa Al-Mansour (Wadjda) rendezésében, a főbb szerepekben Elle Fanning, Douglas Booth, Stephen Dillane, Maisie Williams és Bel Powley. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.