Hirdetés

Másnaposok 3 - Felnőtteknek szánt előzetes

|

Újabb előzetest kapott a Todd Philips által rendezett Másnaposok széria harmadik fejezete, amelyben ezúttal remélhetőleg nem fogják az előző két epizód koncepcióját másolni, ellenkező esetben forradalom lesz.

Hirdetés

Az első anyagok alapján a Farkasfalka nem fog ugyanabba a helyzetbe keveredni, mint korábban már kétszer, ellenben átmentek egyfajta paródiába, legalábbis a legutóbbi és a mostani trailer is erre utal. A főbb szerepekben továbbra is Bradley Cooper, Ed Helms és Zach Galifianakis, valamint ismét feltűnik a színen Ken Jeong, de olyan vendégekszereplőket is köszönthetünk a stábban, mint John Goodman, esetleg Mellissa McCarthy. A Másnaposok 3 hazai premierje május harmincadikára tehető, a sztori szerint a sácok Doug megmentésére indulnak, aki egy gengszter fogságába esett és csak Chow segíthet kiszabadítani. A felnőtteknek szánt előzetes a folytatásban kapott helyet.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.