Hirdetés

Még baljósabb a True Detective új évadának előzetese

|

Jövő év elején indul a borzongás!

Hirdetés

Sokat beszéltünk már arról, hogy a True Detective az előző évtized egyik legmeghatározóbb sorozata volt. Hollywoodi sztárok karrierjének adott új lendületet, más szériák egész sorát inspirálta, hatását tehát nem lehet túlbecsülni. Épp azért annak ellenére is bizalmat szavazhatunk az új évadnak, hogy a legtöbbek szerint a második és a harmadik szezon nem tudott felnőni az első zsenialitásához. 

"Szépen lassan, egyesével mindannyiunkat felzabál" - hangzik el a negyedik évad hófödte tájával kapcsolatban, és a most debütált hosszú előzetes alapján valóban erre számíthatnak a szereplők.

Hirdetés

Feszült képsorok, remek hangulat és a minden beborító hó és sötétség jellemzi a trailert, az pedig már most is biztosnak tűnik, hogy a két főszereplő esetében tökéletes volt a casting.

Az Oscar-díjas Jodie Foster mellett a Harc az ismeretlennelből ismert Kali Reis fog ezúttal nyomozni az Issa López által rendezett évadban. A szereplőgárda rajtuk kívül is impozáns, hiszen többek között Finn Bennett (Hazug, Inkább lennék özvegy), Fiona Shaw (Harry Potter-filmek, Andor), Christopher Eccleston (Ki v agy, Doki?, Thor: Sötét világ) és John Hawkes (Három óriásplakát Ebbing határában, Deadwood - A film) is tiszteletét teszi az epizódok során. 

Az új évad 2024. január 15-én debütál, hazánkban az HBO-n és az HBO Maxon lehet majd követni az amerikai premierrel párhuzamosan.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.