Hirdetés

Meg Ryan és David Duchovny egy reptéren ragadva találnak újra egymásra a What Happens Later előzetesében

|

Ősszel érkezhet valami a klasszikusabb rom-kom stílus rajongóinak is a mozikba.

Hirdetés

A romantikus komédiák hercegnője, Meg Ryan (A szerelem hullámhosszán, Kate és Leopold, A szerelem hálójában) és mindenki Fox Muldere vagy Hank Moody-ja, David Duchovny (X-Akták, Californication) ezúttal egy olyan történetben tűnnek fel, ahol két régi szerelmes, Willa és Bill egy reptéren futnak újból egymásba sok-sok év után.

A reptérről induló járatok ütemezését teljesen felborító hózivatar tökéletes párhuzamként szolgál kettejük viharos múltjára, hiszen az optimista Willa és a pesszimista Bill ugyan anno sokáig boldogak voltak együtt, ám végül útjaik szétváltak.

Hirdetés

Most viszont, évekkel később ez a véletlenszerű találka és több napos összezártság ráébreszti őket, hogy talán még mindig nem túl késő számukra. Nézzétek meg a What Happens Later első trailerét: 

Az előzetes egy kedves, jópofa, "egyhelyszínes" kalandot ígér, amit a két színész könnyedén elvihet a vállán, az idősebb korosztálynak is imponálva. Az odakint egyébként R-besorolást kapó filmet a főszereplő Meg Ryan rendezte és október 13-án érkezik az amerikai mozikba. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.