Hirdetés

Még ti is tériszonyosok lesztek a Fall előzetesétől

|

Scott Mann filmjétől mindenki el fog szédülni.

Hirdetés

Az extrém hegymászókról szóló történetek csupán egy arra vevő rétegközönséget tudnak megszólítani, úgyhogy Scott Mann rendező csavart egyet a jól ismert formulán, hogy azok is benevezzenek a Fall névre keresztelt filmjére, akiket amúgy a hegymászás hidegen hagy. A tengerentúlon augusztus 12-én debütáló film most szédületes előzetest is kapott, melyet tériszonyosok mindenképp kerüljenek el.

Hirdetés

A történet szerint egy balul sikerült hegymászásban Becky (Grace Caroline Currey) elveszíti szerelmét, ám egy év múltán legjobb barátja, Hunter (Virginia Gardner) unszolására végül belemegy, hogy legyőzze félelmeit. Ezúttal azonban nem egy hegyoldalt, hanem egy 600 méter magas rádiótornyot akarnak megmászni, amely folyamat egészen a csúcsig zökkenőmentesen is halad. Ott azonban természetesen beüt a krach, a hőseinknek pedig valahogy le kéne jutniuk épségben, mielőtt a tűző nap végezne velük.

Most tekintsünk el attól, hogy épeszű ember messziről elkerülné egy hasonló objektum megmászását, hiszen ha itt leragadunk, akkor azzal máris elejét vesszük annak az adrenalinbombának, amivel a Fall kecsegtet. Az biztos, hogy aki idáig nem gondolta magát tériszonyosnak, az a Fall után érzékenyebb lesz a magasságbeli különbségekre.

Ti meg fogjátok nézni a filmet, ha a magyar mozikba is behozzák?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.