Hirdetés

Még többet mutat magából Scorsese újdonsága, a Megfojtott virágok

|

Martin Scorsese új filmjében megint csak nem lesz hiány sztárokból, izgalomból és a távoli történelembe kalauzoló sztoriból.

Hirdetés

A nagynevű rendező, Martin Scorsese utoljára 2019-ben jelentkezett a Netflixen bemutatott, de átmenetileg a mozikban is vetített Az írrel, de az elmúlt évtizedekből is olyan mára klasszikussá vált filmek köthetőek hozzá, mint a Taxisofőr, a Nagymenők, a Némaság, vagy A Wall Street farkasa.

A korábban filmjeiben külön-külön gyakran szerepelt Leonardo DiCaprio és Robert De Niro most dolgoznak először együtt a rendező keze alatt.

Hirdetés

A film cselekménye az 1920-as évekbe repít minket az oszázs indiánok földjére Észak-Amerikába, ahol a kontinens egyik legnagyobb olajkészlete húzódik. Ahogy egyre több fehér ember kezdi körbevenni a helyieket, és a kapzsiság eluralja az embereket, egy gyilkosságsorozatban csúcsosodik ki az erőszak. Mindezek után az FBI is nyomozni kezd, hogy kiderítse, kik vettek részt az indián törzs ellen elkövetett gyilkosságokban.

A két színésznagyágyú mellett feltűnik még Jesse Plemons (Az ír), Tantoo Cardinal (Wind River - Gyilkos nyomon), John Lithgow (Garp szerint a világ) és Brendan Fraser (A múmia, A bálna) is.

A Megfojtott virágokat október 19-től láthatjuk a hazai mozikban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.