Hirdetés

Háborgó mélység - Előzetesen a The Meg

|

Jason Statham foggal-körömmel küzd... inkább csak előbbivel, de abból nagyon sokkal és nagyon (NAGYON!!!) nagyokkal.

Hirdetés

Renny Harlin Háborgó mélysége a mai napig igazi kis kultklasszikus mozinak számít a műfajban, de a cápás filmek rajongóinak az elmúlt években be kellett érnie a trash legmélyebb bugyraiból a popkultúrába beszivárgó Shakrnadokkal (amelyeknek hamarosan végük), Lavina Cápákkal (tényleg!!!) és még sok hasonló baromsággal. Most, mikor már szegény CáPalik és CáPetik sokad virágzásukat leúszták, a Warner úgy érezte, hogy ideje ezt nagyköltségvetéssel és egy Jason Stathammel nyomatni. 

Hirdetés

Egyelőre nem értjük a koncepciót, elvégre Statham rajongói elsősorban azt várják el kedvencüktől, hogy másokat verjen laposra, gyilkoljon le kegyetlenül, még ha A kémben nyújtott performansza instant klasszikus is volt, de az bevallottan görbe tükör volt az akciósztár karrierje előtt, amit rendkívül élvezett is. Jon Turteltaub (A Nemzet Aranya-filmek, A varázslótanonc, Last Vegas) régóta emlegetett filmjének legelső előzetesében viszont mintha kissé elveszettnek tűnne a sok CGI, valamint nemzetközi sztár, mint Li Bingbing, Winston Chao (gyaníthatóan megint nem elhanyagolható a kínai pénz a büdzsében), Rainn Wilson, Ruby Rose, Ólafur Darri Ólafsson, Cliff Curtis és Masi Oka.

Viszont lehet, hogy egy rendkívül szórakoztató trash kerekedik ki az egészből és ha Jonas Taylor mentőbúvár nem is feltétlenül kerül be Statham legjobb figuráinak a Pantheonjába (majdnem sikerült ezt a mondatot röhögés nélkül leírni), még odacsaphat a nagy fehérnek, bocsánat MEGalodonnak, habár a blockbuster temetőként elkönyvelt augusztus 10-e arról árulkodik, hogy a Warnernek sincs sok bizodalma benne, amit ez a kurta-furcsa, hol komolykodó, hol laza zenére összevágott előzetes csak még jobban alátámaszt. Ti mit gondoltok? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.