Hirdetés

Megérkezett a Dexter új évadának első, meglehetősen hangulatos előzetese

|

Ezzel együtt pedig alcímet, és premierdátumot is kapott a folytatás.

Hirdetés

Egy rettentően gyenge évaddal, és még egy annál is megosztóbb lezárással ért véget 2013-ban a Dexter, amely azonban hamarosan lehetőséget kap arra, hogy kiköszörülje a csorbát a rajongóknál. A Showtime csatorna ugyanis tavaly  bejelentette, hogy az eredeti széria vezető producerének, Clyde Phillipsnek a felügyeletével elkészül a 9. évad, melyben természetesen visszatér Michael C. Hall is, mint a nappal törvényszéki szakértőként, éjjel pedig sorozatgyilkosként tevékenykedő Dexter Morgan. Ehhez érkezett most meg az első előzetes.

Hirdetés

A Dexter: New Blood alcímet kapó minisorozat története 10 évvel a sorozatzáró epizód után játszódik majd, amikor is Dexter Morgan Jim Lindsay álnéven tengeti mindennapjait egy New York államban fekvő kisvárosban, Iron Lake-ben. Már rég hátrahagyta múltját, ám hamarosan olyan váratlan események sorozata veszi kezdetét, amely arra sarkallja, hogy újfent előhívja sötét énjét.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


A 10 részes széria november 7-én indul útjára, melyben fontosabb szerepben feltűnik a színészveterán Clancy Brown, mint Dexter ellenlábasa, Julia Jones (Wind River - Gyilkos nyomon, Westworld), Jamie Chung, valamint John Lithgow.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.