Hirdetés

Megérkezett a Lightyear első előzetese

|

A végtelenbe és tovább!

Hirdetés

Még tavaly decemberben, a Disney Investor Day elnevezésű online eseményen derült ki, hogy a stúdió egy vadonatúj eredettörténet készít a Toy Story közkedvelt karakterével, mindannyiunk kedvenc űrhajós figurájával, Buzz Lightyearrel a főszerepben. A projektről azonban azóta nem sok mindent hallottunk, most viszont végre megkaptuk hozzá az első kedvcsinálót.

Hirdetés

Az egész estés animációs filmben Buzz történetét és múltját ismerhetjük meg jobban, hogy miként is vált tesztpilótából azzá a Space Rangerré, akit már az 1995-ös Toy Story-ban is láthattunk. A címszereplőt azonban már nem Tim Allen, hanem az Amerika Kapitányt is alakító Chris Evans szólaltatja majd meg. 

A Lightyear 2022. június 17-én debütál az amerikai mozikban. Ti várjátok a filmet?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.