Hirdetés

Megérkezett a Maffiózók-előzményfilm első előzetese

|

Vajon sikerül felérnie az elődjéhez?

Hirdetés

Eredetileg 2020 szeptemberében nézhettük volna minden idők egyik legmeghatározóbb sorozatának, az HBO-n 1999-2007 között futó Maffiózóknak (The Sopranos) az előzményeit feldolgozó filmet, a The Many Saints of Newarkot, csakhogy a koronavírus ennek a projektnek is keresztülhúzta a számításait. Így először a premiert eltolták 2021-re, majd nem sokkal később a Warner bejelentette, hogy az októberi premierkor az HBO Max-on is megtekinthető lesz az alkotás. Ehhez érkezett most meg az első előzetes.

Hirdetés

A történet az 1960-as években fog játszódni, és az anyasorozat főszereplőjének, Tony Sopranónak a fiatalkorát ismerhetjük majd meg belőle, amelyben egyébként valós történelmi háttér is lesz: a fehérek és feketék közötti feszültség nyomán kialakuló 1967-es newarki lázongások is kiemelt szerepet kap a sztoriban. 

A The Many Saints of Newark október 1-jén debütál, melyben a fiatal Sopranót maga az elhunyt James Gandolfini fia, Michael Gandolfini kelti életre, rajta kívül pedig fontosabb szerepben olyan nagy neveket láthatunk majd, mint Alessandro Nivola, Leslie Odom Jr., Jon Bernthal, Corey Stoll, Billy Magnussen, Michela De Rossi, John Magaro, Ray Liotta, valamint Vera Farmiga.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.