Hirdetés

Megérkezett a Netflix Transformers-sorozatának végső előzetese

|

A Netflix és a Hasbro együttműködése jó pár rajongót boldoggá fog tenni.

Hirdetés

A Transformers: War for Cybertron Trilogy egy különálló ága a népszerű, Autobotok fémjelezte franchise-nak, ami elsősorban különböző játékokat, hamarosan pedig egy animációs szériát is felvonultat. A trilógiának jelenleg az első két felvonása ismert, ezek közül a Siege alcímre hallgató nyitó szegmenshez készült animációs sorozat a hónap végén válik elérhetővé a Netflix platformján - ennek örömére kaptuk meg a hatrészes évad végső előzetesét is.

Hirdetés

A Hasbro a Netflixszel együttműködve viszi képernyőre a War for Cybertron Trilogy-t, magán a sorozaton pedig a Rooster Teeth stúdiója dolgozik. Az első évad során az Autobotok és Álcák közötti polgárháború mindent eldöntő óráiba kapunk bepillantást, ahol Optimusz fővezérnek még Cybertron biztonságát is kockára kell tennie a béke eléréséhez. Mindehhez érkezett az alábbi, kifejezetten biztató és hangulatos előzetes is:

Az első évad július 30-án jelenik meg a Netflixen, míg az Earthrise címre keresztelt második, és az egyelőre név nélküli harmadik felvonás kapcsán a későbbiekben kapunk bővebb információkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.