Hirdetés

Megérkezett a Star Wars: Andor sorozat első előzetese

|

Ezzel együtt pedig a Disney+-ra készült széria premierdátuma is lelepleződött.

Hirdetés

A pandémia következtében az elmúlt két évben szünetelt a Star Wars Celebration elnevezésű rendezvény is, idén azonban visszatért, amelynek során a tegnapi napon végre befutott a Star Wars univerzumának idén érkező másik alkotásának, az Andor sorozatnak az első kedvcsinálója. A sorozat szinopszisa szerint az Andor új perspektívából közelíti meg a Star Wars galaxist, Cassian Andor utazására összpontosítva.

Hirdetés

Az évad során láthatjuk majd a Birodalom elleni lázadás történetét, valamint azt, hogy az emberek és a bolygók miként is keveredtek bele. Ez egy veszéllyel, megtévesztéssel és cselszövésekkel teli korszak, ahol Cassian arra az útra lép, amelynek a végén a lázadók hősévé változik.

Az évad 12 részt foglal magában, és a showrunner Tony Gilroy nemrég azt is megerősítette, hogy biztosan elkészül a második évad, amelyet már idén ősszel forgatnak. Az Andor augusztus 31-én startol el a Disney+ kínálatában, melyben Diego Luna visszatér Cassian Andorként, rajta kívül pedig feltűnik még Genevieve O'Reilly, Forest Whitaker, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Robbert Emms, Denise Gough és Kyle Soller. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.