Hirdetés

Megérkezett A szürke ember, a Russo tesók akció-thrillerének első előzetese

|

Szívtiprók macska-egér játéka a világ körül.

Hirdetés

A maga 200 millió dolláros költségvetésével a Netflix egyik legdrágább filmjének számít valaha A szürke ember (The Gray Man), ami egy 2009-es regénysorozat első kötetének adaptációja. Az Amerika Kapitány: A tél katonája és Polgárháború, valamint a Bosszúállók: Végtelen háború és Végjáték négyesfogatot jegyző Anthony- és Joe Russo rendező-, valamint a Christopher Markus és Stephen McFeely írópáros alkotta kvartett ezúttal egy akció-thrillerrel készül számunkra.

Hirdetés

A történet szerint mikor egy tehetséges CIA ügynök, Court Gentry (Ryan Gosling) rábukkan a szervezet által eltussolt sötét titokra, kezdetét veszi egy bérgyilkosokkal teli hajsza, akiket könyörtelen volt munkatársa, Lloyd Hansen (Chris Evans) vezet. A kedvcsináló alapján meglehetősen pörgős akciózúzdában lesz részünk idén nyáron, abban viszont csak reménykedhetünk ezen a ponton, hogy Russóék rendezése több lesz, mint egy átlagos nagyobb költségvetésű Netflix-film.

A szürke ember július 15-én kerül egy hét erejéig az amerikai mozikba, hogy aztán elérhetővé váljon a Netflix kínálatában is július 22-től. A főszereplő Gosling és Evans párosán túl olyan színészekkel találkozhatunk még, mint Ana de Armas, Regé-Jean Page, Jessica Henwick, Alfre Woodard vagy Billy Bob Thornton.

Mit gondoltok, a Netflix végre szállít egy jó blockbustert is? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.