Hirdetés

Megérkezett a Tenet végső előzetese, ami csordultig van időinverziós akcióval

|

Travis Scott betétdala is most hallható először.

Hirdetés

Leírni is egészen szürreális, de a jövő héten mozikba kerül a következő Christopher Nolan-film, ami egyébként is eseményszámba menne, ám a koronavírus utáni első nagyobb mozibemutatóként hatalmas körülötte a hype - és hogy mindenkit emlékeztessenek erre a jeles alkalomra, az utolsó előtti pillanatban még egy végső előzetes is érkezett hozzá.

Hirdetés

Mint a rendező legtöbb alkotása, úgy a Tenet esetében sem tudnánk megfogalmazni a bemutató előtti anyagokból két épkézláb mondatot arról, pontosan miről is szól majd. Ezen pedig az új előzetes sem változtat, ami a sztoriról semmivel nem mond többet a korábbiaknál, cserébe viszont faltól falig akciót kínál az időinverziót segítségül hívva. Mint tudjuk, az idő visszaforgatása lesz a film cselekményének mozgatórugója is, pontosabban ez áll annak a világot fenyegető katasztrófának a középpontjában, ami a harmadik világháború kitörését eredményezheti.

A bő háromperces kedvcsinálót Travis Scott a filmhez írt betétdala kíséri, de ha valaki szívesebben látna egy alternatív változatot Ludwig Göransson zeneszerző dallamaival, annak a nemzetközi előzetest ajánljuk a figyelmébe:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.