Hirdetés

Megérkezett a The Tomorrow War első, rövid előzetese

|

Hangulatos traileren a sci-fi akciófilm.

Hirdetés

Hamarosan egy igazi blockbuster filmet mutat be az Amazon saját streamingplatformján, hiszen nekik sikerült megszerezni a Chris Pratt fémjelezte akció-sci-fit, a The Tomorrow Wart, amelyben az emberiség egy idegen civilizációval veszi fel a harcot. Ehhez futott be nemrég az első, fél perces előzetes.

Hirdetés

A film története szerint 2051-ben az emberiség elkeseredett háborút vív egy halálos földönkívüli civilizáció ellen. Hogy megfordítsák a háború menetét, egy csapat katonát visszaküldenek az időben 2021-be, hogy onnan hozzanak embereket a jövőbe harcolni. Pratt egy középiskolai tanárt alakít, akit a jövőből érkező katonák soroznak majd be, rajta kívül pedig feltűnik még J.K. Simmons és Yvonne Strahovski (Dexter, A szolgálólány meséje) is a filmben. 

A premier július 2-án lesz tehát az Amazon Prime kínálatában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.