Hirdetés

Megérkezett a Will Smith főszereplésével készült King Richard első előzetese

|

A film Serena és Venus Williams életét hivatott bemutatni.

Hirdetés

Már egy jó ideje készen van a női tenisz világ két egyik legnagyobb ikonjáról, Serena és Venus Williamsről szóló életrajzi film, a King Richards, a koronavírus miatt azonban eddig nem igazán tudtunk az alkotásról semmit azon kívül, hogy Will Smith alakítja majd benne a főszereplőt, a testvérpár apját. A Warnernek köszönhetően azonban végre befutott az első előzetes a filmről.

Hirdetés

Ebben a valós eseményeken alapuló történetben Richard Williams (Will Smith) szemszögén keresztül követhetjük majd nyomon a sztorit, akinek rendíthetetlen apaként nagy szerepe volt abban, hogy kinevelésre került minden idők két legtehetségesebb teniszezőnője, akik végül örökre megváltoztatták a tenisz sportágát. Jövőjük világos elképzeléseitől vezérelve és nem mindennapi módszereket alkalmazva Richardnak van egy terve, amely Serena és Venust Williamset a legendák közé repíti a kaliforniai Compton utcáiról.

A film november 19-én debütál egyszerre a mozikban és Amerikában az HBO Max kínálatában is egyaránt, melyben fontosabb szerepben feltűnik Saniyya Sidney, Demi Singleton, Aunjanue Ellis, Jon Bernthal, Tony Goldwyn és Dylan McDermott.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.