Hirdetés

Megérkezett az új Trónok harca sorozat első előzetese

|

Viszályok azok lesznek a Sárkányok házában is.

Hirdetés

Miután a Trónok harca sorozat (függetlenül attól, hogy ki mit gondol a befejezésről) az HBO egyik legnagyobb hatású és sikerű szériájává nőtte ki magát az évek folyamán, nem meglepő, hogy úgy gondolták, nem árt, ha még több olyan sztorit elmesélnek, amely abban a világban játszódik. A Trónok harca: Sárkányok háza előzetese pedig be is futott és ha minden igaz (valamint, ha ez a sorozat sikeres lesz), akkor ezt majd még több spin-off és előzmény követi majd idővel. 

Hirdetés

A sorozat az eredeti széria eseményei előtt játszódik röpke 200 évvel és a Targaryen-házat bomlasztó viszályokat fogja nekünk elregélni. A showrunnerek személyében ezúttal Ryan J. Condal-t és Miguel Sapochnik-ot köszönthetjük (David Benioff és D.B. Weiss kiléptek a képből), az epizódok rendezését pedig maga Sapochnik vállalta magára. Ő egyébként már az eredeti sorozatból is vállalt több epizódot, szóval nem újkeletű számára a kihívás. Na de nézzük a trailert: 

Az már ennyiből leszűrhető, hogy hangvételében az alapul szolgáló sorozathoz igyekszik illeszkedni: morózus, sötét tónusra kell számítanunk, hatalmi játszmákra, valamint explicit, erőszakos képsorokra. Ez utóbbit egyébként maga George R.R. Martin is megerősítette, aki már többet is látott a sorozatból, dicséretében pedig kiemelte, hogy mennyire sötét, erőteljes és zsigeri élményt nyújt. Pont, ahogyan ő szereti a fantasy-t - tette hozzá.

A sorozat főszereplői között egyébként olyan nevekkel találkozhatunk, mint Matt Smith (Doctor Who, A Korona), Rhys Ifans (A csodálatos Pókember, Anonymus), Paddy Considine (A kívülálló, Világvége), Emma D'Arcy (Wanderlust), Olivia Cooke (Ready Player One), Steve Toussaint (Perzsia hercege), valamint Sonoya Mizuno (Ex Machina). A mindösszesen tíz epizódból álló évad augusztus 21-én veszi kezdetét. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.