Hirdetés

Megérkezett Hayao Miyazaki utolsó filmjének előzetese

|

A The Boy and The Heron előzetese hangulatos kalandot ígér.

Hirdetés

Hayao Miyazaki korábban olyan filmekkel szerzett magának hírnevet, mint a Chihiro Szellemországban, a Totoro - A varázserdő titka, A vándorló palota vagy A vadon hercegnője.

Nem véletlen tehát, hogy az Oscar-díjas alkotó új munkáját hatalmas várakozás előzi meg, pláne annak tükrében, hogy a hírek szerint ez lesz az utolsó filmje.

Hirdetés

A most nyilvánosságra került trailer pedig azért is különleges, mert a Ghibli Stúdió úgy döntött, Japánban nem ad ki előzetest a filmhez, hogy minél kevesebb elvárással üljenek be a filmre a nézők. Szerencsére azonban nemzetközi forgalmazásban kapott egy trailert az új Miyazaki-mű, amely már most remeknek ígérkezik. 

A történet szerint a főszereplő, Mahito édesanyja meghal, így a fiú a nagynénjéhez költözik. Az út során egy vízimadár elmondja neki, hogy az anyuka még mindig él, így egy csodálatos, ám veszélyes hajtóvadászat veszi kezdetét. 

A film december 8-án kerül mozikba az Egyesült Államokban, de a torontói filmfesztivál közönsége is láthatja. Magyar forgalmazásról egyelőre nem tudni.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.