Hirdetés

Megtekinthető az Oscar-díjas rajzfilm - Videó

|

A Mr. Morris Lessmore fantasztikus repülő könyvei a 2012-es Oscar-gálán nyerte el a legjobb animációs rövidfilm díját. A Moonbot stúdió tizenöt perces kisfilmjét most ti is megtekinthetitek.

Hirdetés

William Joyce és Brandon Oldenburg műve többek között egy Pixar-kisfilm (La Luna) felett győzedelmeskedett a gálán, így idén az animációs filmjeiről (Fel, Toy Story, Lecsó stb.) híres stúdió egyetlen szobrocskát sem zsebelhetett be. Mr. Morris Lessmore történetét többek között a Katrina hurrikán, Buster Keaton, Óz, a csodák csodája és a könyvek szeretete ihlette. A történet olyan emberekről szól, akik az életüket a könyveknek szentelik, s akiknek a könyvek hálájukat fejezik ki ezért. A készítők a látványt miniatűrökkel, számítógépes animációval és rajztechnikával jelenítették meg. A videó az ugrás után található. Megérdemelten kapott Oscart? 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.