Hirdetés

Megvan, hogy mikor folytatódik a The Walking Dead befejező évada

|

Az élőhalottak hamarosan továbbcsoszognak.

Hirdetés

A The Walking Dead gigászi, 24 epizódot számláló tizenegyedik, augusztusban elstartolt befejező évada nemsokára szünetre megy, azonban a zombis dráma rajongói számára jó hír, hogy az AMC máris bejelentette, hogy a megmaradt túlélők egyre fogyatkozó csapata pontosan mikor tér vissza a képernyőre a finálé következő nyolc epizódjával.

Hirdetés

Az előzetes tanúsága szerint a széria 2022. február 20-án fog folytatódni. Megijedni viszont nem kell, addig sem maradunk zombik nélkül, elvégre október 17-én veszi kezdetét a The Walking Dead testvérsorozatának, a Fear the Walking Deadnek a hetedik etapja, amely szintén nem kevés izgalommal, na meg zombival kecsegtet az arra éhező nézők számára. 

Ti követitek még a The Walking Deadet vagy már letettetek róla?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.