Hirdetés

Mel Gibson egy fehérgalléros rosszfiú az Agent Game trailerében

|

A kémthriller a legálisnak álcázott kihallgatások világába kalauzol bennünket.

Hirdetés

Míg Bruce Willis már csak nem is törekszik arra, hogy fenntartsa a látszatát annak, hogy minőségi filmeket készít, addig Mel Gibson továbbra sem hajlandó egy bizonyos szint alá süllyedni. Bár az Agent Game, melynek trailere a napokban futott be, szintén nem egy Oscar-díjas alkotásnak néz ki, de legalább egy könnyed szórakozást ígér a kém- és akciófilmek szerelmeseinek.

Hirdetés

Mel Gibson egy titkos alakulat főnöke, akik különböző célpontokat szállítanak el olyan országokba, ahol szemet hunynak a nem túl legálisnak mutatkozó kihallgatások felett. Miután az egyik célszemély mégsem tűnik annyira veszélyesnek, mint amennyire Gibson karaktere beállította, a CIA parancstagadásból kifolyólag a csapat ellen fordul - azonban még a csapattagok sem feltétlenül bíznak meg egymásban.

Gibson mellett Dermot Mulroney, Adan Canto, Katie Cassidy, Barkhad Abdi, illetve Annie Ilonzeh bukkannak fel. Bónuszként Jason Isaacs is szerepel a filmben, ő és Gibson utoljára A hazafiban osztoztak a filmvásznon. A filmet Grant S. Johnson rendezte, aki korábban kisebb alkotások felett dirigált.

Az Agent Game április 8-tól lesz elérhető digitális formátumban is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.