Hirdetés

Mel Gibson egy noir thrillerben bukkan fel legközelebb, íme a Desperation Road trailere

|

Michael Farris Smith regényének adaptációja erős hangulatot ígér.

Hirdetés

A Desperation Road Michael Farris Smith azonos nevű regénye alapján készült, a forgatókönyvet is maga Smith jegyzi, amelyből a színészként is tevékenykedő Nadine Crocker (Continue) forgatott filmet. A produkció kiemelt neve egyértelműen a Mad Max és Halálos fegyver szérák sztárja, Mel Gibson, noha nem ő a főszereplő, hanem Garrett Hedlund (Tron: Örökség, Mudbound, úton). 

A mellékszerepekben pedig olyan ismert arcok bukkannak fel, mint Willa Fitzgerald (Reacher, Milliárdok nyomában) és Ryan Hurst (The Walking Dead, A Titokzatos Benedict Társaság).

Hirdetés

A modern noir thrillerben egy Mississippi állambeli kisvárosban járunk, ahol az igazság és a törvény két nagyon különböző dolog. A történet két elveszett lélekról szól, akiket a múltjuk hiábi gyötörnek, és akiket egy titok köt össze, amely mindkettejük számára halálos lehet. Az első trailer ízelítőt ad abból, hogy milyen lesz a film hangulata, és nem egy könnyed darabra számíthatnak Gibson rajongói: 

A Desperation Road október 6-tól lesz látható egyes mozikban, de mi valószínűleg csak VOD-on keresztül láthatjuk majd. Ti meg fogjátok nézni?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.