Hirdetés

Mel Gibson szőrös és bepipult - Blood Father trailer

|

Kiéhezetten várjuk, hogy Mel Gibson újra bepipuljon a nagy vásznon.

Hirdetés

A Blood Father egyszerű történettel rendelkezik: a Gibson által játszott, tetoválószalont vezető, bűnös múlttal rendelkező férfi lánya bajba keveredik, ő pedig segít neki, ahogy tud. Puskával, szigorú és dühös tekintettel, valamint ököllel.

Hirdetés

A Blood Father egy olyan B-kategóriás akciófilmnek tűnik, amit vélhetően kaján örömmel fogunk majd megnézni, és amely újfent bebizonyítja, hogy Mel Gibson generációjának egyik olyan tagja, aki 60 évesen is autentikus fenéken billentő. A legújabb előzetes ezt büszkén hirdeti, azért pedig külön respekt, hogy Gibson felvállalja korát és ősz hajjal virít:

A filmet rendező Jean-Francois Richet nevéhez olyan filmeket köthetünk, mint a Halálos közellenség 1-2, illetve A 13-as rendőrörs című, John Carpenter klasszikusának a remake-je. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.