Hirdetés

Mélytengeri pokol trailer - Mark Wahlberg olajkatasztrófája

|

Már szinkronos előzetesen is nézhető a Mark Wahlberg és John Malkovich főszereplésével készült látványos katasztrófafilm, a Mélytengeri pokol.

Hirdetés

A megtörtént események alapján készült film a 2010. áprilisában a Deepwater Horizon olajfúró tornyon bekövetkezett katasztrófát dolgozza fel. Peter Berg (A túlélő, csatahajó) rendezője megmutatja, hogy mit élt át az a 126 ember, akinek a föld mélyéből előtörő megfékezhetetlen erőkkel kellett szembenéznie. Érdekesség, hogy a szerencsétlenség hiteles ábrázolásához a film készítői minden idők legnagyobb díszletét építették meg, amelyhez mintegy másfél millió kg acélt használtak fel.

Hirdetés
 

A Mélytengeri pokol (Deepwater Horizon) hivatalos sztorija szerint Mike Williamsnek (Mark Wahlberg), a Deepwater Horizon olajfúró torony vezető elektrotechnikusa ismét maga mögött hagyja feleségét (Kate Hudson) és kislányát, ezúttal ugyanis a Mexikói-öbölbe meg dolgozni 125 kollégájával együtt (Kurt Russell, Dylan O'Brien és Gina Rodriguez) egy  óriási úszó szigetre. Mike hozzá van szokva a kemény munkakörülményekhez, de ami egy április éjszakán vár rá, arra nem voltak felkészülve. Amikor a fúrótornyot üzemeltető BP olajcég egyik befolyásos embere (John Malkovich) a kétes teszteredményeket követően is kierőszakolja a kísérleti fúrásokat, hirtelen veszélyes gázok törnek át a kutat lezáró betonon. A kifinomult biztonsági rendszer csődöt mond, majd hatalmas robbanás rázza meg a tornyot, ami pillanatok alatt pusztító tűzviharrá fajul. Mike-nak és munkatársainak minden bátorságukra és lelkierejükre szükségük van, hogy kijussanak az áthatolhatatlan lángtengerből, és élve elhagyják a süllyedő tornyot.

 A Mélytengeri pokol valamikor ősszel jelenik meg a hazai mozikban, fent pedig a szinkronos előzetest nézhetitek meg. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.