Hirdetés

Men in Black 3 - Trailer #2 (Update)

|

Tommy Lee Jones továbbra is mogorva epikus nézéssel, Will Smith újra hozza a kissé dilis, szófosó ügynököt, Josh Brolin pedig olyan... Josh Brolinos. Itt a Sötét zsaruk 3 második előzetese.

Hirdetés

Megannyi nélkülözéssel töltött év után (2002-ben adták ki a Men in Black 2-őt) K és J ügynök újra összeáll, hogy kettejük tudásával és utánozhatatlan stlíusával megmentsék a Földet, szétrúgjanak pár idegenhátsót és az akciók közben ellődözzenek pár maradandó geget. A Sötét zsaruk 3 a sorozat eredeti rendezőjével, Barry Sonnenfeld vezetésével folytatódik május 24-án a mozikban, most pedig a második trailerrel itt a CineStar-on.

Update: Magyar szinkronos előzetessel kiegészítve

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.