Hirdetés

Men In Black - Sötét zsaruk 3 - Filmklip

|

Május 24-től a mozikban IMAX 3D-ben és 3D-ben is a Men In Black - Sötét zsaruk 3. (16) című sci-fi vígjáték, amelyben J és K ügynök újra hatalmas csávába keverednek, és csak a múlt jelenthet kiutat.

Hirdetés

J ügynök (Will Smith) és K ügynök (Tommy Lee Jones) diadallal visszatér… a múltba. J 15 éve védi bolygónkat az univerzum mocskától, és látott már néhány furcsa dolgot, de egy csápos, kocsonyás, nyolckarú lényt sem tart olyan érthetetlennek, mint szűkszavú kollégáját, K-t. Amikor utóbbi eltűnik, sőt, egy időhuroknak köszönhetően úgy tűnik, hogy talán sosem létezett, hű társa mégis jelentős kalandra vállalkozik, hogy megmentse.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.