Hirdetés

Merida, a bátor - Francia trailer

|

Egy újabb előzetes érkezett a Pixar augusztusban megjelenő 3D-s animációs filmjéhez. Ezúttal a franciáknak szánt trailert tekinthetjük meg, középpontban Meridával.

Hirdetés

A történet - mint tudjuk - egy skóciai hercegkisasszonyról szól, akit szülei férjhez akarnak adni, de ő nem hajlandó eme döntésnek fejet hajtani, és inkább a saját kezébe veszi sorsát. Ennek pedig szörnyű következményei lesznek. Elszabadul egy ősi gonosz erő, amivel Meridának kell szembenézni, hogy az elkövetett hibát helyrehozza. A szereplőknek nem kisebb hollywoodi sztárok kölcsönzik a hangjukat, mint Emma Thompson, Kelly MacDonald, Julie Walters vagy épp Robbie Coltrane. Mint tudjuk, Merida lesz az első női főszereplő a Pixar életében, ami mindenképp kíváncsiságra adhat okot. A film hazai premiere augusztus 2. A tovább mögött az új trailer.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.