Hirdetés

Merida, a bátor - Részlet és új poszter

|

A Pixar két folytatásfilm után ez év június 22-én egy új sztorit tár elénk. A főhős a Pixar történetében először egy női karakter lesz. Trailer helyett most egy rövid részlet jelent meg, amelyből jobban megismerhetjük őt.

Hirdetés

A filmet Mark Andrews és Brenda Chapman rendezi, a filmhez pedig olyan színészek adják a hangjukat, mint Kelly MacDonald (Nem vénnek való vidék), Emma Thompson (Értelem és érzelem, Felforgatókönyv), Julie Walters (Harry Potter), Billy Connolly, Kevin McKidd, Craig Ferguson vagy Robbie Coltrane. A történet szerint Merida, a hercegkisasszony megelégeli a középkori skót hagyományok szerint élt életét, s megpróbál kitörni a ráaggatott szerepből. Azzal azonban nem számol, hogy engedetlensége következtében kiszabadul a gonosz, így bizonyítania kell rátermettségét, s helyrehozni a hibáit. A két és fél perces részlet egy íjászversenyt mutat be, amin Merida is részt vesz. A film augusztus 2-án érkezik a magyar mozikba. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.