Hirdetés

Michael Caine 90 évesen is könnyet csal a szemedbe a The Great Escaper trailerében

|

A valós eseményeken alapuló történet megdolgoztatja majd a könnycsatornáinkat.

Hirdetés

Bár két éve felröppent a pletyka, miszerint Michael Caine befejezheti színészi karrierjét, most 90 évesen is még viszont láthatjuk őt a filmvásznon. Októberben érkezik a brit mozikba a The Great Escaper, mely valós eseményeket dolgoz fel.

2014-ben a 90 éves Bernard Jordan szökött meg egy idősotthonból az Egyesült Királyságban, hogy más veteránokkal együtt emlékezhessen meg a normandiai partraszállás 70 éves évfordulójáról Franciaországban. A The Great Escaper érzelmes előzetest kapott, melyet alább megleshettek.

Hirdetés

Caine még 90 évesen is képes uralni a képernyőt, de az is látszik, hogy kapunk majd flashbackeket 70 évvel korábbról is, ami a normandiai partraszállást, illetve a nejével, Renével (Glenda Jackson) való ismerkedést is bemutatja. Egyelőre csak brit premierről szól a fáma, a szigetországiak október 6-tól nézhetik meg a mozikban a The Great Escapert.

Titeket megmozgatott a fenti előzetes?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.