Hirdetés

Michael Fassbender egy botlábú csapatból farag bajnokot A győztes gól új trailerében

|

Taika Waititi következő filmje tartogat néhány vicces pillanatot.

Hirdetés

Taika Waititi már 2019-ben megkezdte A győztes gól forgatását Honolulun, és 2020-ban fejezte be, azonban a koronavírus-járvány és az Armie Hammer botránya miatti újraforgatások miatt egészen 2023-ig kellett várnunk rá, hogy bemutassák a filmet, amelynek forgatókönyvét ő maga írta Ian Morisszal (The Inbetweeners, Hétköznapi vámpírok - A sorozat) együtt. 

A 2014-ben bemutatott, hasonló című dokumentumfilmet adaptáló sztori megtörtént eseten alapul: ebben egy új edző, Thomas Rongen (a filmben Michael Fassbender - Prometheus, X-Men filmek) egy apró csendes-óceáni állam, Szamoa válogatottjából igyekszik bajnok csapatot faragni, miután azok elszenvedték a futballtörténelem leglátványosabb vereségét: 31:0-ra kaptak ki. 

Hirdetés

A Next Goal Wins, avagy magyarul A győztes gól szereplőgárdáját Fassbenderen kívül többek között Elisabeth Moss (A láthatatlan ember, A szolgálólány meséje), Rhys Darby (A zászlónk halált jelent, Jumanji-filmek) és Will Arnett (LEGO Batman: A film, Az ítélet: család) erősíti, utóbbi Armie Hammert váltotta le. Az első kedvcsináló megadta az alaphangulatot, a legújabb trailer pedig még több jelenetet mutat a filmből, és kulisszák mögötti pillanatokat is láthatunk benne, amiket Taika Waititi nyilatkozatai színesítenek, szóval érdemes megnézni: 

A győztes gól várhatóan december 21-én kerül majd a hazai mozikba. Ti meg fogjátok nézni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.