Hirdetés

Michael Mann nagy visszatérése lehet a Ferrari, itt az első trailer

|

Adam Driver pedig szokás szerint tökéletes választásnak tűnik.

Hirdetés

Kijött az első előzetes Michael Mann Ferrari című filmjéhez, amely 2023 végének egyik nagy dobása lehet. Az utolsó mohikán és A bennfentes rendezője hosszú évek és néhány televíziós projekt után visszatér a nagyvászonra, és könnyen lehet, hogy újabb klasszikust alkotott. 

A Ferrari 1957 nyarán játszódik, amikor a címszereplő bajban van, Nagyon úgy tűnik, hogy az egész vagyonát elveszítheti, pedig feleségével mindent a nulláról építettek fel. Ferrari azonban ekkor úgy dönt, mindent egy lapra, a legendás Mille Miglia versenyre tesz fel, és bebizonyítja, hogy autói sokat érnek. 

Hirdetés

Az előbb említett Mann visszatérés mellett a film színészi szempontból is komoly tűzijátékot ígér, hiszen a főszereplőt Adam Driver kelti életre, akit korábban a Star Wars mellett többek között  A Gucci házban, a Házassági történetben és a Frances Hában láthattunk. Partnere a Vicky Cristina Barceonáért Oscart kapó Pénelopé Cruz és Shailene Woodley lesz. 

Az első trailer sajátosan kelti fel az érdeklődést, hiszen egészen az utolsó pillanatig csak az autókat, a külső hangokat hallhatjuk, majd a végén jön egy rövid párbeszéd. Itt is a szakmai kihívások gyűrik majd maguk alá a privát életet? Megtudhatjuk december 28-tól, hiszen a film a velencei fesztivál után ekkor válik elérhetővé a hazai mozikban. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.