Hirdetés

Már szinkronosan is nézhető a Micimackó horrorfilm előzetese

|

Hamarosan a hazai mozikat is meghódítja a nem mindennapi projekt.

Hirdetés

Kicsit még mindig hihetetlen, hogy A.A. Milne klasszikusa hamarosan egy vérgőzős, erőszakos horrorfilm formájában elevenedik meg, pedig ez a helyzet azok után, hogy a Micimackó szerzői jogai 2021-ben lejártak, így a karakterek 2022. január 1-től szabadon használhatók más történetek számára is.

Az első ilyen alkotás lesz a Micimackó: Vér és méz, amelyhez nemrég befutott a szinkronos előzetes (sőt, lesz belőle folytatás is!). 

Hirdetés

A történet főszereplői Craig David Dowsett és Chris Cordell lesznek, mint Micimackó és Malacka, akik ámokfutásba kezdenek, miután Christopher Robin (Nikolai Leon) otthagyja őket a Százholdas Pagonyban az egyetem miatt. Azzal azonban nem számolt, hogy nélküle az állatok teljesen megvadulnak, vérgőzösek lesznek, és becserkészik az otthonuk közelébe merészkedő összes embert. 

A film eredetileg még 2022 végén debütált volna kizárólag digitálisan és VOD szolgáltatókon. Az internet azonban annyira felkapta a projektet, hogy - látva az érdeklődést iránta - a mozis forgalmazás mellett döntöttek a készítők, amihez még utóforgatásokat is eszközöltek, hogy tovább csiszolják a kész terméket. Végül pedig még azt is sikerült elérniük, hogy világszintű bemutatót kapjon a film  - és ennek keretében jut majd el hozzánk is márciusban.

Micimackó: Vér és méz így tehát március 2-től lesz látható a hazai mozikban, méghozzá szinkronizált és feliratos változatban is. Ti befizettek majd rá?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.