Hirdetés

Miért pont ő? trailer - James Franco Bryan Cranston agyára megy

|

James Franco úgy ontja magából a filmeket, mintha indulni akarna a ki tud többet vállalni versenyen, most azonban emberére akadt, ugyanis a Miért pont ő? c. vígjátékban Bryan Cranstonnal kerül szembe.

Hirdetés

Akinek már megadatott az az áldás, hogy apa lehet és egy (vagy akár több) lánygyermekkel büszkélkedhet, az előbb-utóbb átesik azon a dilemmán, hogy milyen férfit szed majd össze ennivaló utódja, ha a megfelelő korba lép. Elvégre amíg a leendő fiú nem bizonyítja be neki, hogy nyugodt szívvel rábízhatja a szeme fényét, addig ellenségként tekint rá.

Hirdetés

Ez a helyzet áll fent John Hamburg (Spancserek, Derült égből Polly, Apádra ütök, Zoolander) új komédiájában, a Miért pont ő? (Why him?) címűben is, csakhogy a filmbeli, túlságosan is odaadó apát (Bryan Cranston) egy nagymenő, folyamatosan káromkodó és meglehetősen pimasz barát (James Franco) fogadja. A családfő természetesen azonnal érzi, hogy a bájgúnár nem illik a kislányához (Zoey Deutch), ebből pedig nem kis zűrzavar kerekedik, ahogyan azt ti is láthatjátok a fenti felnőtteknek szóló trailerben. 

A Miért pont ő? decemberben jelenik meg külföldön és valószínűleg az ünnepekre nálunk is látható lesz. A főbb szereplőkön kívül felbukkan még Adam DeVine, Casey Wilson és Keegan-Michael Key is. Mit gondoltok, szórakoztató lesz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.