Hirdetés

Mindhunter - Előzetest kapott David Fincher sorozata

|

Netflix? Fincher? Sorozatgyilkosok? Tulajdonképpen több nem is kell a jó közérzethez.

Hirdetés

Fincher a legtöbb filmrajongó szívében különleges helyet foglal el. Vagy mondjuk úgy, nem ismerek sok olyat, aki azt mondaná, hogy filmjei felejthetők és rosszak. Mi, a Puliwood-nál szeretjük őt. Vagy legalábbis e sorok írója mindenképpen. Éppen ezért semmiképpen nem elhanyagolható tény, hogy a rendező úr a Netflix-szel közösen októberben egy sorozattal lep meg bennünket. Egy sorozattal, ami sorozatgyilkosokkal foglalkozik. És nyomozókkal. A kettő együtt pedig eredményezett a direktor pályafutása során nem egy, de kettő mesterművet is.

Hirdetés

A Mindhunter 1979-ben játszódik és két FBI ügynököt állít középpontba, akik sorozatgyilkosokkal dolgoznak együtt annak reményében, hogy majd segítenek megoldani éppen zajló bűnügyeket. A sorozat egy 1996-os könyvön alapszik, aminek címe: Mind Hunter: Inside FBI's Elite Serial Crime Unit, és amit John Douglas és Mark Olshanker jegyeztek.

Az egy perces kis teaser ugyan inkább csak a sorozat hangulatából fed fel, a cselekményből nem sokat, de már ennyiből meglehetősen pofásnak és perverzül feszültnek, sötétnek, izgalmasnak mutatja magát. Lehet is, ha már David Fincher producerkedés mellett rendezőként is jelen van (többedmagával, mert hozta magával Asif Kapadiát, Tobais Lindholmot és Andrew Douglast is), a Netflix eddigi sorozatos tevékenységét elnézve pedig nem nagyon fér kétség ahhoz, hogy nyerő párosnak fognak bizonyulni.

A főbb szerepekben jobbára relatíve ismeretlen neveket láthatunk, mint például Jonathan Groff, Holt McCallanay, vagy Anna Torv és Hannah Gross. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.