Hirdetés

Mindhunter - Fincher új sorozata izgis trailert kapott

|

A Hetedik rendezője ismét sorozatgyilkosokkal foglalkozik.

Hirdetés

Hogyan kapjunk el sorozatgyilkosokat? Hogyan lessünk bele a fejükbe? Milyen módszerekkel lehet elkapni őket? Persze, tudjuk nagyon jól, láttunk már sok serial killer-filmet, de hogyan alakult ki mindez? Na ezt fogjuk most megtudni David Fincher új sorozatából, melyet a Netflix segítségével hozott tető alá. 

Hirdetés

A sorozat főszereplői (Jonathan Groff és Holt McCallany) az epizódok folyamán sorozatgyilkosokat fognak interjúvolni annak érdekében, hogy kisilabizálják, mitől is kattognak, ezáltal pedig közelebb jussanak háborodott elméjükhöz. Ez persze értelemszerűen nem lesz olyan egyszerű, nyilvánvalóan több komolyabb, főként lelki akadály is útjukba áll - ez kitűnik az alant látható trailerből. Ahogyan az is, hogy Fincher ismét eléri majd, hogy rideg képi világával letámadjon minket és kényelmetlenül érezzük magunkat a bőrünkben. Ne is szaporítsuk tovább a szót, nézzétek meg az előzetest!

A széria több epizódját dirigálta Fincher, de mellette Asif Kapadis, Tobias Lindholm és Andrew Douglas is rendezett néhányat. Október 13-án pedig már darálhatjuk is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.